Світ шкільих знань.
Для школярів, з повагою!
Шкільні підручники » 11 клас » Технології » Технології 11 клас - Мадзігон В.М., Тарара А.М., Тименко В.П., Лапінський В.В., Бєлошицький О.О., Романчук О.М., Романчук А.І., Мачача Т.С.

Технології 11 клас - Мадзігон В.М., Тарара А.М., Тименко В.П., Лапінський В.В., Бєлошицький О.О., Романчук О.М., Романчук А.І., Мачача Т.С.

Технології 11 клас - Мадзігон В.М., Тарара А.М., Тименко В.П., Лапінський В.В., Бєлошицький О.О., Романчук О.М., Романчук А.І., Мачача Т.С.
У цьому році ви закінчуєте вивчення предмета «Технології», за допомогою якого опануєте знання про проектування як складову сучасного виробництва і життєдіяльності людини. Незалежно від того, як ви плануєте свій подальший шлях, знання, здобуті з цього предмета, завжди стануть вам у нагоді. Цьогоріч за допомогою підручника «Технології» ви познайомитеся з методами творчої діяльності, навчитеся розв'язувати творчі за- дачі технічного змісту, дізнаєтесь, як і де отримати технічну інформацію при складанні проекту та як розробити комп'ютерну презентацію свого проекту, ознайомитеся з основами художнього конструювання об'єктів технологічної діяльності, ознайомитеся з видами виробництва і їх природоохоронними технологіями, дізнаєтеся, що таке портфоліо. У кінці навчального року на основі здобутих за рік знань ви створите орієнтовний проект «Моя професійна кар'єра». Завершення вивчення предмета, як і в попередні роки, супроводжується різними практичними роботами, в процесі виконання яких ви
Коментарів (0)
Додати коментар